Bárbara Ramos

Teràpia Regressiva

Hi ha moments a la nostra vida en els que ens sentim allunyats de la felicitat. Encara fent tot el que se suposa que has de fer acabes sentint que…

  • No acabes de solucionar conflictes que es repeteixen
  • Mai tens diners suficients
  • Estas assediat per les responsabilitats i obligacions i mai tens temps per fer el que et ve de gust
  • No et sents valorat/da per el teu entorn familiar, social o laboral
  • Les persones s’aprofiten de tu
  • Et costa fer amics/gues, conèixer gent nova
  • Et costa trobar o mantenir la parella
  • Sempre vius amb por, ansietat y/o estrés

Aquests són alguns exemples, segur que t’has identificat/da amb algun o molts d’ells, el resultat de tot això és comú, i es el sentiment de buit, d’estar perdut/da, trist/a i/o frustrat/da. La Teràpia Regresiva et pot ajudar amb aquelles adversitats que se’t presentin o se t’hagin presentat.

¿Què és la Teràpia Regressiva o de vidas passades?

La Teràpia Regressiva o de Vides Passades és una tècnica que té la capacitat d’anar al nucli del que et passa, d’una forma directa, escurçant els temps de sanació que es poden donar amb altre tipus de tècniques.

És una teràpia molt emocional que consisteix en crear un estat de relaxació a través de la suggestió per aconseguir adormir la ment lògica i deixar sortir a la llum aquests arxius de l’ànima/psique que necessiten ser sanats.

Durant el treball hi ha un gran alliberament d’energia emocional, cosa que produeix una reestructuració en els diferents nivells; físic, mental, conductual, emocional i espiritual (entenent per espiritual la part humana que conté els valors últims de l’ésser humà; l’amor, la compassió, el respecte, el perdó, l’agraïment i la unitat d’un mateix i amb tot l’entorn que ens envolta). Es tracta d’una experiència personal y directa, en la qual el meu paper com a terapeuta és ser simplement  conductora o guia, acompanyant-te i assistint-te perquè puguis contactar amb la teva sabiduria interna, t’ajudo a descobrir allò que necessites descobrir, a transformar el que necessita ser transformat i a acceptar el que no es pugui cambiar, desde un espai de plena harmonia. 

És una teràpia individual i les sessions tenen una durada de 1.30min aproximadament en modalitat presencial o online.