Bárbara Ramos

Teràpia Regressiva

¿T’han assaltat en algun moment aquests pensaments o situacions?

  • Mai tinc diners suficients
  • Acabo en treballs en els què no em valoren
  • Les persones s’aprofiten de mi i no puc fer res al respecte
  • Em costa fer amics/gues
  • No aconsegueixo concentrar-me
  • Mai superaré aquesta por o ansietat
  • Sempre tinc alguna cosa més important a fer, que el que em ve de gust de veritat

Aquests són alguns exemples, i tant si t’has sentit identificat/da com si no, el resultat de tot això és comú, i es el sentiment de buit, d’estar perdut/da, trist/a i/o frustrat/da. La Teràpia Regresiva et pot ajudar amb aquelles adversitats que se’t presentin o se t’hagin presentat.

¿Què és la Teràpia Regressiva o de vidas passades?

La Teràpia Regressiva o de Vides Passades és una tècnica que té la capacitat d’anar al nucli del que et passa, d’una forma directa, escurçant els temps de sanació que es poden donar amb altre tipus de tècniques.

És una teràpia molt emocional que consisteix en crear un estat de relaxació a través de la suggestió per aconseguir adormir la ment lògica i deixar sortir a la llum aquests arxius de l’ànima/psique que necessiten ser sanats.

Durant el treball hi ha un gran alliberament d’energia emocional, cosa que produeix una reestructuració en els diferents nivells; físic, mental, conductual, emocional i espiritual (entenent per espiritual la part humana que conté els valors de l’amor, la compassió, el respecte, el perdó, l’agraïment i la unitat). Es tracta d’una experiència personal y directa, en la qual com a terapeuta simplement actuo com conductora o guia, acompanyant-te i assistint-te perquè facis contacte amb la teva veritat, t’ajudo a descobrir allò que has de descobrir, a transformar el que degui ser transformat i a acceptar el que no es pugui cambiar, desde un espai de plena harmonia. 

És una teràpia individual i les sessions tenen una durada de 1.30min aproximadament en modalitat presencial o online.