Bárbara Ramos

Teràpies

Amb la teràpia, ens endinsarem junts en la situació a resoldre, seré la teva guia amb l’objectiu final de sanar aquesta situació. T’ajudaré amb les meves diferents tècniques a:

 • Trobar un sentit més profund a la teva vida. 
 • Millorar la relació amb tu mateix/a i amb els demés.
 • Tenir més clar el què t’està succeint i d’on ve. 
 • Saber què vols i què no vols de debò.
 • Poder ser més fidel als teus desitjos sense sentir-te traït/da o culpable pels teus propis pensaments, emocions o comportaments o pels dels que t’envolten.
 • Tenir la determinació necessària per dur a terme allò que et proposes.
 • Trobar respostes a les teves preguntes trascendentals.
 • Manejar l’estrès, les emocions i l’ansietat.

Tot això a un lloc lliure de prejudicis i sota secret professional.

Presencial i Online

Les teràpies es poden realitzar tant online com presencial en l’horari que conjuntament decidim entre ambdues parts. I disposo d’una primera sessió d’assessorament i primer contacte, en la que podràs explicar-me la teva situació, plantjar-me les teves dudes i jo t’explicaré en què i com puc ajudar-te. Aquesta sessió d’assessorament, té una durada de 30 minuts aproximadament, i és totalment gratuïta.

Per la Teràpia Presencial disposo d’una consulta a Rubí i la Teràpia Online es fa mitjançant la plataforma Zoom, només necessitaràs un dispositiu amb bona connexió a internet i un dia abans rebràs un missatge recordatori amb l’enllaç d’accés.

En els meus mètodes utilitzo segons la necessitat i la demanda de la persona: la Teràpia Regressiva, PNL, Cromoteràpia, Morfopsicologia, Meditacions i Mindfulness, Numerologia, tècniques creatives de desafiament de l’inconscient, entre altres.

Teràpia individual

Comprèn qualsevol tema que pugui inquietar-te: la relació amb tu mateix/a, amb la parella, els fills/es, demés relacions, temes laborals, dol, estrès, autoestima, ansietat, dolors somàtics, etc. 

Aprendràs a anar a l’origen dels teus conflictes actuals reconeixent les teves formes de pensar i sentir, desbloquejant l’emoció que va quedar retinguda allà i que ara et permetrà descobrir una nova perspectiva. Coneixeràs les teves formes d’actuar, automàtiques i podràs avançar-te a elles, desenvolupant la teva intel·ligència emocional i sentint-te més connectat/ada a la vida.

Són sessions de 1.30min

Teràpia familiar

En teràpia familiar treballo a nens/es i adolescents.

Fer un treball de teràpia familiar et permetrà com a pare/mare reconèixer patrons de nostres actituds, formes de pensar, expressar i adoptar formes molt més saludables.

Al treballar-ho en conjunt amb els fills, permetrà enfortir vincles, entendre que tots perseguiu un objectiu comú i que esteu per ajudar-vos. 

Aquestes sessions tenen una durada de 1.30min i les treballo en sessions individuals i conjuntes amb cadascun dels membres de la família.

Teràpia de parella

Per mi, la teràpia de parella es un treballa tres bandes; un membre de la parella, l’altre membre i la relació en questió.

D’aquesta forma es pot abastar qualsevol tema que pugui estar dificultant una relació harmònica: els obstacles, la comunicació, la sexualitat, els canvis laborals, la malaltia, la relació amb els fills/es, amb els pares, els amics, lagelosia, les infidelitats.

Aquestes sessions tenen una durada de 1.30min i les treballo de forma individual i conjunta amb cadascun dels membres de la parella.

Si t’interessa iniciar un procés terapèutic amb mi o necessites més informació pots fer-m’ho saber a través dels sigüents canals, especificant:

 • Nom i cognoms 
 • Correu electrònic
 • Número de telèfon
 • Servei en què estàs interessat i/o dubtes que tinguis