Bárbara Ramos

Sóc Bárbara Ramos
i estic aquí per ajudar-te

¿Què t'ofereixo?

Teràpia que t’ajudi als estats de tristesa, nerviosisme, inseguretat, pors, a millorar les relacions personals, familiars, i entorn social. T’ajudo en els processos de dol, dolors somàtics, a reconèixer i gestionar les teves emocions, al maneig de l’estrès, de l’ansietat, a descobrir noves capacitats i talents.

D’altra banda, imparteixo cursos presencials i online de creixement personal i espiritual que comprenen els estats del ésser, l’autorealització, els darrers valors del ésser humà, els estats ampliats de conciència a través de la terèpia regresiva, l’anàlisi de somnis, la meditació i el mindfulness.

Teràpia a la teva mida

Gràcies al maneig de distintes tècniques que van desde la teràpia regressiva, la PNL i la meditació, entre altres, sumat la meva experiència de més de 12 anys, el meu mètode terapèutic s’adapta perfectament a la teva forma de ser individual pequè realitzis els canvis que desitges.

Barbara_2023-81

Acompanyament

T’acompanyo durant tot el procés terapèutic no només a les sessions, també em poso a la teva disposició en una línea de whatsapp perquè no et sentis sol/a en cap moment. T’ajudo en el teu desenvolupament i sanció d’una forma propera i ferma i et comparteixo recursos perquè puguis seguir creixent un cop acabada la teràpia.

Flexibilitat horària

La possibilitat de teràpia presencial i online em permet oferir-te una amplitut d’horaris que acordarem de manera conjunta. Pots reservar la teva cita a través del formulari de contacte o via whatsapp.

FAQ

Preguntes com: ¿Què és la Psicoterapia Transpersonal? están respostes al següent apartat juntament amb altres més. Qualsevol dubte no resolt que et sorgeixi també me’l pots fer contactant amb mi.

¿Què opinen els meus clients?

Mireia Fornieles

Mireia Fornieles, clienta satisfecha

“Va ser la maquinista perfecta per ensenyar-me a dirigir el meu tren amb sencillesa i sense drames, evitant sots i aprenent a ensopegar amb ells. Durant tot el camí les seves enssenyances em van ajudar a respondre moltes preguntes i a alleujar de forma senzilla molt patiment.”

Paola Jiménez

Paola Jiménez, clienta satisfecha

“He pogut saltar moltes barreres que, per pors o inseguretats, jo mateixa em posava. I el que es bó de tot aixó, es que et far buscar la resposta i el camí a tu mateix/a, trobant i buscant l’arrel del perquè. Un 10/10 de recomanació!”

Cesc Ginestà

Cesc Ginestà, cliente satisfecho

“Gran professional i gran persona. Jo, per a mi mateix, era un gran desconegut i Bàrbara m’ha ajudat i acompanyat en un moment de la meva vida molt complicat. M’ha donat eines per poder caminar jo sol. Sempre t’estaré agraït.”