Bárbara Ramos

Psicoteràpia Transpersonal

“Lo transpersonal nos habla de ir más allá de la persona y la terapia te lleva a descubrirlo”

Què és la Psicoteràpia Transpersonal?

La Psicoteràpia Transpersonal es un mètode terapèutic que té com a finalitat deslligar els nussos emocionals que estan anclats a la nostra alma/psique i no ens permeten viure una vida de benestar. És una teràpia molt emocional que tracta d’assolir una transformació profunda i accedir a fonts internes de satisfacció i plenitut. Aquesta teràpia pot ajudar-te als estats de tristesa, nerviosisme, inseguretat, pors, a millorar les relacions personals, familiars i entorn social. Als processos de dol, dolors somàtics, a reconèixer i gestionar les teves emocions, al maneig de l’estrés, a descobrir noves capacitats i talents.

A més a més abarca els estats de l’ésser, la auto realització, l’expressió de les meta-necessitats individuals i col·lectives, els valors últims de l’ésser humà, les capacitats psíquiques, els estats d’éxtasi, les experiències místiques, la conciència cósmica, les sincronicitats i la sinèrgia.

"El sentit dels estats ampliats de conciència com experiència al servei de lo personal"

Convidem als records i a la imaginació a recrear de nou la teva realitat mentres aquesta s’experimenta. Jo seré la teva guía en aquesta experiència i tu tan sols hauràs de deixar-te portar, sense fer res que no vulguis fer. El gran potencial d’aquesta teràpia és l’asombrosa rapidesa amb la que s’aconsegueix connectar amb el nucli de la problemàtica, l’alliberació emocional i les noves i saludables perspectives que es manifesten.

És una teràpia individual i les sessions tenen una duració d'1.30min aproximadament en modalitat presencial o online.