Bárbara Ramos

Sobre mi

Sóc Bárbara Ramos, Psicoterapeuta Transpersonal i aquesta és la meva història.

Em considero una “trobadora” de recursos per a la vida, en aquest univers i en aquest moment. És per això, que connecto amb persones que volen donar un sentit profund a la vegada que lleuger, a les seves vides.

Jo vaig ser una nena inquieta internament, encara que tímida i calmada cap a l’exterior, m’agradava desafiar les lleis del que estava establert marcant-me reptes de superació personal per enfrontar la meva realitat, una realitat en alguns moments difícil de portar.

Sempre he sigut lluitadora, compromesa, creativa, divertida, carinyosa i sensible al que succeïa al meu voltant. El meu interior segueix ple d’una abundant energia que he expressat la major part de la meva vida a través de la dansa. D’aquesta vaig aprendre el valor de l’esforç personal i col·lectiu, l’expressió emocional, la direcció i coordinació de persones i esdeveniments, l’amor pel que fas i el compartir pel plaer de fer-ho.
 

Després d’una “enfermetat” que va fer donar a la meva vida un gir radical, vaig entendre que perquè les coses canviïn tu has de personificar el canvi que desitges.

Bárbara Ramos, Psicoterapeuta Transpersonal

És per això, que he fet d’allò el meu propòsit; ajudar a persones que siguin el canvi que volen veure al món.

La meva formació:

  • Màster en Psicoterapia Transpersonal per la Open University of Advanced Sciences.
  • Maestria en tècniques de meditació i viatge Astral pel mestre Swami Ananta Sri (membre fundador de l’escola de Ioga i Vedanta, Ganga Yamuna de l’Índia)
  • Morfo-Psicologia amb Benoît Corman (Professeur de la Société Française de morphopsychologie).
  • EFT (Emotional Freedom Therapy) i Practitioner en PNL a ISMET (Institut Superior de medicines tradicionals).
  • Maestria en Reiki Transpersonal per Deusto Salud. Planeta Formación y Universidades. Avalat per la “Asociación Internacional de Reiki Transpersonal”
  • Facilitadora de Biodansa per l’escola Kairós.

A més a més, complemento amb diverses formacions en psicologia positiva, psiconumerologia kàrmica, mindfulness, geometria natural, cromoteràpia, sanació espiritual, pèndol hebreu, i lideratge per a equips.

Els meus amics i familiars, destaquen de mi la capacitat de reinventar-me i la veritat és que és així. Sempre que es necessari intento millorar aspectes meus o de les meves situacions vitals que ja no em satisfan amb l’objectiu de tenir una vida més plena. 

" Sigues el canvi que vols veure al món "

– Mahatma Gandhi