Bárbara Ramos

Política de privacitat i cookies

Gràcies per accedir a aquesta pàgina per conèixer el destí de les vostres dades ia qui les recull.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que disposa el Reglament General (UE) Sobre Protecció de Dades, mitjançant l’acceptació de la present Política de Privadesa prestas el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals que proporcionis a través de la pàgina web https ://www.barbararamos.es (d’ara endavant LLOC WEB) siguin inclosos al fitxer de “WEB” així com “CLIENTS”:

 • La meva denominació social és: Bárbara Ramos Román
 • El meu NIF és 46626827P
 • El meu domicili social es troba en C/ Carrasco i Formiguera, 31 1º 1ª Rubí 08191 Barcelona 
 • Email: barbararamos.pt@gmail.com 
 • La meva activitat social és: blogging, teràpia transpersonal presecial i negoci Online. 

Tot això degudament posat a disposició de l’agència Espanyola de Protecció de Dades i respecte del que Bárbara Ramos Román garanteix que s’han aplicat les mesures de seguretat tant organitzatives com a tècniques requerides pel RGPD.

Aquesta Política de Privadesa serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes al Lloc Web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel Lloc Web.

Amb això manifesto el meu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials de forma segura mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privadesa de cadascun dels usuaris del nostre lloc web.

1 ¿DADES PERSONALS?

Has de saber que és informació relativa a una persona que ens facilita quan visita el nostre lloc web, en el nostre cas nom, correu electrònic i telèfon (opcional), i si compra algun producte necessitant factura, sol·licitarem Domicili complet, nom, cognoms i DNI o CIF.

Addicionalment, quan visites el nostre lloc web, determinada informació s’emmagatzema automàticament per motius tècnics com l’adreça IP assignada pel proveïdor d’accés a Internet.

2. FINALITAT, LEGITIMACIÓ, CATEGORÍA DE LES DADES RECOLLIDES, CONSENTIMIENT AL TRACTAMENT, MENORS D'EDAT.

2.1 FINALITAT

Tal com es recull a la normativa, s’informa a l’USUARI que, a través dels formularis de contacte, o subscripcions es recapten dades, les quals s’emmagatzemen en un fitxer, amb la finalitat exclusiva d’enviament de comunicacions electròniques, com ara: butlletins (newsletters), noves entrades (posts), ofertes comercials, webinars gratuïts, així com altres comunicacions que Bárbara Ramos Román entén interessants per als seus USUARIS. Els camps marcats com d’emplenament obligatori són imprescindibles per realitzar la finalitat expressada.

Així mateix, podrà donar compliment mitjançant les dades als requeriments sol·licitats pels USUARIS.

En definitiva la FINALITAT és la següent:

 • La venta de formació i serveis de teràpia. 
 • La venta de Ebooks.
 • Gestionar la llista de subscriptors i usuaris adscrits als cursos. 
 • Suministre de contigunts al blog.
 • Dirigir la seva xarxa d’afiliats i comerciants així com la gestió de pagaments dels mateixos. 

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venuts a cap tercer.

L’acceptació de la política de privadesa, mitjançant el procediment establert de doble opt-in, s’entendrà amb caràcter general com la prestació de CONSENTIMENT EXPRÉS I INEQUIVOC de l’USUARI al tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s’exposen al present document, així com a la transferència internacional de dades que es produeix, exclusivament a causa de la ubicació física de les instal·lacions dels proveïdors de serveis i encarregats del tractament de dades.

En cap cas es realitzarà un ús diferent que la finalitat per als quals han estat demanades les dades ni se cediran a un tercer aquestes dades.

2.2 MENORS D'EDAT

Aquesta web està adreçada a majors de 18 anys.

Què passa en el cas que siguis menor de 18 anys?

 No pots registrar-te a la web per la qual cosa procedirem a denegar la teva sol·licitud en cas de tenir-ne constància.

2.3 LEGITIMACIÓ

Gràcies al consentiment, podem tractar les teves dades essent requisit obligatori per poder subscriure’t a la pàgina web.

Com bé saps, pots retirar el teu consentiment en el moment que vulguis.

2.4 CATEGORIA DE LES DADES

Les dades recollides en cap moment són especialment protegides, sinó que es troben categoritzades com a dades identificatives.

2.5 TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Conservaré les teves dades durant el temps legalment establert o fins que sol·liciti eliminar-les.

2.6 EXACTITUT I VERIFICACIÓ DE LES DADES

Ets l’únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades que em remetis eximint-me de qualsevol tipus de responsabilitat sobre això.

Com a usuari, has de garantir l’exactitud i l’autenticitat de les dades personals facilitades havent d’aportar la informació completa i correcta als diferents formularis de captació de dades.

3. COMPLIMIENT DE LA NORMATIVA D'APLICACIÓ

Bárbara Ramos Román compleix el que estableix el Reglament General sobre Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea

Així mateix, Bárbara Ramos Román informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i us sol·licitarà el vostre consentiment a l’USUARI per al tractament del vostre correu electrònic amb fins comercials a cada moment.

En compliment del que estableix la normativa, us informem que les dades subministrades, així com aquelles dades derivades de la vostra navegació, podran ser emmagatzemades als fitxers de Bárbara Ramos Román i tractades per a la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud i el manteniment de la relació que s’estableixi als formularis que subscriviu.

Addicionalment, l’USUARI consenteix el tractament de les seves dades amb la finalitat d’informar-los, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, de productes i serveis de Bárbara Ramos Román

En cas de no autoritzar el tractament de les vostres dades amb la finalitat assenyalada anteriorment, l’USUARI podrà exercir el seu dret d’oposició al tractament de les seves dades en els termes i condicions previstos més endavant a l’apartat “Exercici de Drets”.

4. MESURES DE SEGURETAT

Bárbara Ramos Román us informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades de caràcter personal i evitar la vostra alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia. , la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural. Tot això de conformitat amb el que preveu l’RGPD.

Així mateix, Bárbara Ramos Román ha establert mesures addicionals amb vista a reforçar la confidencialitat i integritat de la informació a la seva organització. Mantenint contínuament la supervisió, control i avaluació dels processos per assegurar el respecte a la privadesa de les dades.

5. EXERCICI DE DRETS

Aquelles persones físiques que hagin facilitat les dades a través d’https://www.barbararamos.es, podran adreçar-se al titular de la mateixa per tal de poder exercitar gratuïtament els drets d’accés a les dades, rectificació o supressió, limitació i oposició respecte de les dades incorporades als seus fitxers.

El mètode més ràpid i senzill seria accedint al vostre compte d’usuari directament i modificar les vostres dades o esborrar el vostre compte d’usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d’una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquests fins en comptes de ser esborrada.

L’interessat podrà exercitar els seus drets mitjançant comunicació per escrit adreçada a Bárbara Ramos Román amb la referència “Protecció de dades”, especificant les seves dades, acreditant la seva identitat i els motius de la seva sol·licitud a la següent adreça:

Bàrbara Ramos Román

C/ Carrasco i Formiguera, 31 1r 1a Rubí

08191 Barcelona

També podreu exercitar els drets, a través del correu electrònic: barbara@barbararamos.es

6. LINKS O ENLLAÇOS EXTERNS

Com un servei addicional, el nostre lloc web pot incloure hipervincles a altres llocs que no són operats o controlats pel lloc web. Per això, https://www.barbararamos.es no garanteix, ni es fa responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts d’aquests llocs web o de les seves pràctiques de privadesa. Si us plau, abans de proporcionar la vostra informació personal a aquests llocs web aliens a https://www.barbararamos.es, tingueu en compte que les seves pràctiques de privadesa poden diferir de les nostres.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer la nostra feina, encara que vcgs.net no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers la informació, continguts i serveis disponibles als llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis i qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en aquests. https://www.barbararamos.es no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços.

7. MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Bárbara Ramos Román es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord amb el seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Qualsevol modificació de la Política de Privadesa serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L’ús de https://www.barbararamos.es després dels canvis esmentats, implicarà l’acceptació dels mateixos.

8. RESPONSABLE DEL FITXER I ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

La responsable del fitxer de dades és Bárbara Ramos Román.

Com a encarregats de tractament aliens a l’esmentat responsable:

 Bárbara Ramos Román ha contractat els serveis de Hosting a 1&1 IONOS España S.L.U. amb domicili social a 1&1 IONOS España S.L.U., NIF B85049435, Avinguda de la Vega, 1 – Edifici Veganova (Edif.3 planta 5º porta C), 28108, Alcobendas (Madrid), Espanya, Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, Tom: 24.232, Llibre 0, Foli 73, Secció 8, Full M-435500, inscripció 1.

Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals de la companyia esmentada en el següent enllaç: https://www.ionos.es/terms-gtc/terms-privacy

Igualment, també tinc contractat els serveis de correu electrònic màrqueting amb Google Ireland Limited Empresa establerta i que opera sota les lleis d’Irlanda (amb número de registre: 368047) amb direcció Gordon House, Barrow Street, Dublín 4 Irlanda. Pots consultar la política de privadesa i altres aspectes legals a https://policies.google.com/privacy?hl=ca

9. SERVEIS OFERTATS PER TERCERS EN AQUESTA WEB

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la meva activitat, https://www.barbararamos.es utilitza els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

 • Hosting: 1&1 IONOS
 • Plataforma web: WordPress.Org
 • Serveis de Mensatjeria i enviament de bulletins: Gmail 
 • Plataforma de pagament: (en construcció)
 • Mitjans de pagament: (en construcció) 
 • Privacitat de fonts de rastreig utilitzades en aquest lloc:  Google Analytics

A https://www.barbararamos.es també s’estudien les preferències dels usuaris, les característiques demogràfiques, els patrons de trànsit, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueix la nostra audiència i què és el que necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-vos els avisos publicitaris més rellevants.

L’usuari i, en general, qualsevol persona física o jurídica, podrà establir un hiperenllaç o dispositiu tècnic d’enllaç (per exemple, links o botons) des del seu lloc web a https://www.barbararamos.es (Hiperenllaç) . L’establiment de l’Hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre https://www.barbararamos.es i el propietari del lloc o de la pàgina web on s’estableixi l’Hiperenllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de https://www.barbararamos.es dels seus continguts o serveis. En tot cas, https://www.barbararamos.es es reserva el dret de prohibir o inutilitzar en qualsevol moment qualsevol Hiperenllaç al Lloc Web.

10. ¿NO DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE NOSALTRES O DESITGES REVOCAR EL TEU CONSENTIMENT?

De conformitat amb el que disposa la Llei 34/20023, d’11 de juny de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, pots oposar-te a l’ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercat o desenvolupament d’enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu).

Per fer-ho, haureu d’enviar un correu electrònic a l’adreça barbararmos.pt@gmail.com. Si has rebut publicitat per correu electrònic, també podràs oposar-te des d’aquest correu electrònic, clicant a l’enllaç inclòs en aquest seguint les instruccions que et siguin facilitades. Una altra manera més senzilla seria accedir al vostre compte d’usuari i seleccionar les opcions corresponents.

Si us plau, tingues en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas no superarà 48 hores (excepte vacances o festius) perquè la teva oposició o revocació es facin efectives, entenent-se que durant aquest període de temps pots continuar rebent missatges.

Pel que fa a la gestió de les teves dades associades als perfils socials de Bárbara Ramos Román, l’exercici del dret d’accés dependrà de la funcionalitat de la xarxa social i les possibilitats d’accés a la informació dels perfils dels usuaris. Amb relació als drets d’accés i rectificació, et recomanem que només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control de Bárbara Ramos Román.

A més, podràs deixar d’interactuar, seguir o rebre informació dels perfils socials de Bárbara Ramos Román, eliminar els continguts que deixin d’interessar-te o restringir amb qui comparteixes les teves connexions, mitjançant els mecanismes estipulats a les diferents xarxes socials.

L’usuari podrà accedir a les polítiques de privadesa de cada Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privadesa. Bárbara Ramos Román t’anima que et familiaritzis amb les condicions d’ús de les diferents xarxes socials abans de començar a fer-les servir.

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/ 

Youtube: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ 

Instagram:  https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388

11. SISTEMES DE CAPTURA DE DADES PERSONALS I LA SEVA FINALITAT

1) Formularis de subscripció a continguts: dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció gestionada per Getresponse amb la finalitat d’enviar campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins o notícies.

2) Formulari de comentaris: La web inclou un formulari que té com a finalitat comentar els articles i donar la seva opinió respectant la llibertat d’expressió. L’usuari podrà publicar comentaris als posts que es publiquin. Les dades personals introduïdes al formulari per inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per moderar-les i publicar-les, demanant igualment aquestes dades que s’emmagatzemaran als servidors de gmail

3) Formulari de contact: Hi ha un formulari de contacte la finalitat del qual és la resposta de consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre-hi i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web, aquestes dades s’emmagatzemaran als servidors de 1&1 IONOS i Getresponse.

4) Cookies: Quan l’usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen galetes, L’usuari pot consultar en qualsevol moment la política de galetes per ampliar informació sobre l’ús de galetes i com desactivar-les.

5) Venda d’infopoductes: A través de la pàgina web, es poden adquirir infoproductes; en aquest cas, es requereixen dades del comprador (Nom, cognom, adreça i e-mail) mitjançant la plataforma xxxxxx

6) Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per https://www.barbararamos.es des de la mateixa Newsletter mitjançant un formulari de cancel·lació. 

7) Sistemes de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google (Analytics), a https://www.barbararamos.es també s’estudien les preferències dels usuaris, les característiques demogràfiques, els patrons de trànsit, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueix la seva audiència i què és el que aquesta necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-vos els avisos publicitaris més rellevants.

Així mateix, m’agradaria informar-te que per a la captació de subscriptors i clients utilitzo Facebook Ads pel que en generar un anunci, es pot segmentar el públic pel lloc, dades demogràfiques, interessos, etc pel que les dades obtingudes per aquesta plataforma, estarien subjectes a aquesta política de privadesa des del moment en què l’usuari deixa les seves dades per unir-se al butlletí de la meva comunitat.

No compartiré, vendre, llogar la teva informació personal amb altres parts. Puc compartir certa informació amb els proveïdors de serveis de tercers autoritzats necessaris per prestar alguns serveis. 

12. PLUGINS SOCIALS

A la nostra pàgina web t’oferim enllaços i serveis relacionats amb les diferents xarxes socials (p.ex “M’agrada” de Facebook). Si sou membre d’una xarxa social i feu clic sobre el corresponent enllaç, el proveïdor de la xarxa social podrà enllaçar les vostres dades de perfil amb la informació i la vostra visita a aquesta pàgina web.

Per tant, és convenient informar-te sobre les funcions i polítiques sobre el tractament de dades personals de la respectiva xarxa social, si accedeixes a una de les nostres pàgines web amb algun dels teus perfils a les xarxes socials o comparteixes informació a través d’ells.

Pots accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de les diferents xarxes socials, així com configurar el teu perfil per garantir la seva privadesa. T’animo a familiaritzar-te amb les condicions d’ús de les xarxes socials abans de començar a fer-les servir: 

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/ 

Youtube: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ 

Instagram:  https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388

13. ACCEPTACIÓ, CONSENTIMIENT I REVOCABILITAT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de Bárbara Ramos Román en la forma i per a les finalitats indicades a l’avís legal.

Com bé saps i t’hem comunicat al llarg de les presents polítiques de privadesa, en qualsevol moment podràs revocar les teves dades, però sempre sense caràcter retroactiu.

14. CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

Bárbara Ramos Román es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

POLÍTICA DE COOKIES

Després d’una auditoria realitzada per a la informació sobre les galetes que es fan servir en aquesta web, t’informo:

LA NOSTRA POLÍTICA DE COOKIES

La LSSI-CE obliga tots els que tenim un bloc o una web a advertir a l’usuari de l’existència de cookies, informar-ne i requerir permís per descarregar-les.

Article 22.2 de la Llei 34/2002. “Els prestadors de serveis podran utilitzar dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades en equips terminals dels destinataris, a condició que aquests hagin donat el seu consentiment després que se’ls hagi facilitat informació clara i completa sobre la seva utilització, en particular, sobre els fins del tractament de les dades, d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal”.

Com a responsable d’aquesta web, m’he ocupat de complir amb el màxim rigor l’article 22.2 el de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic referent a les cookies, tot i això, tenint en compte la forma en la que funciona Internet i els llocs web, no sempre és possible comptar amb informació actualitzada de les galetes que terceres parts puguin utilitzar a través d’aquest lloc web.

Això s’aplica especialment a casos en què aquesta pàgina web conté elements integrats: és a dir, textos, documents, imatges o pel·lícules breus que s’emmagatzemen en una altra part, però es mostren al nostre lloc web.

Per tant, en cas que et trobis amb aquest tipus de cookies en aquest lloc web i no estiguin enumerades a la llista següent, et prego que m’ho comuniquis. També pots posar-te en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les galetes que col·loca, la finalitat i la durada de la galeta, i com ha garantit la seva privadesa.

¿COOKIES?

Les cookies constitueixen una eina emprada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els visitants. No és més que un fitxer de text que alguns servidors demanen al nostre navegador que escrigui al nostre disc dur, amb informació sobre el que hem estat fent per les seves pàgines. Tenen una data de caducitat, que pot oscil·lar des del temps que duri la sessió fins a una data futura especificada, a partir de la qual deixen de ser operativa.

1- LES COOKIES QUE UTILIZA AQUESTA WEB

En aquesta web s’utilitzen cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut a xarxes socials, per mostrar-te anuncis en funció dels teus interessos i per obtenir estadístiques d’usuaris.

Les cookies emprades a https://www.barbararamos.es s’associen únicament amb un Usuari anònim i el seu ordinador, no proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l’Usuari i no poden llegir dades del disc dur ni incloure virus als seus textos. Així mateix, https://www.barbararamos.es no pot llegir les cookies implantades al disc dur de l’Usuari des d’altres servidors. 

L’usuari pot decidir lliurement sobre la implantació o no al seu disc dur de les cookies emprades a https://www.barbararamos.es En aquest sentit, l’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquell moment la seva implantació o no al disc dur. Per això us suggerim consultar la secció d’ajuda del vostre navegador per saber com canviar la configuració que actualment empra.

Tot i que l’Usuari configuré el seu navegador per rebutjar totes les cookies o rebutjar expressament les cookies de https://www.barbararamos.es podrà navegar pel Portal amb l’únic inconvenient de no poder gaudir de les funcionalitats del Portal que requereixin la instal·lació de alguna. En qualsevol cas, l’Usuari podrà eliminar les cookies implantades al vostre disc dur en qualsevol moment, seguint el procediment establert a la secció d’ajuda del vostre navegador i que posteriorment detallarem.

Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes galetes mitjançant la configuració apropiada del teu navegador. No obstant això, heu de saber que, si ho feu, aquest lloc no funcioni adequadament.

Segons els termes inclosos a l’article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si continues navegant, estaràs prestant el teu consentiment per a l’ús de les galetes que detallo a continuació.

Les cookies de esta web ajuden a: 

 • Fer que aquesta web funcioni correctament 
 • Estalviar-te tenir que iniciar sessió cada cop que visites aquest lloc
 • Recordar-te els teus ajustaments durant i entre visites 
 • Et permet visualitzar vídeos
 • Millorar la velocitat / seguretat del lloc
 • Que puguis compartir pàgines en xarxes socials
 • Millorar continuamen aquest lloc web
 • Ensenyarte anuncis en funció dels teus hàbits de navegació

No utilitzare mai cookies per: 

 • Recollir informació d’identificació personal (sense el teu permís expreso) 
 • Recollor informació sensible (sense el teu permís expreso) 
 • Compartir dades de identificació personal a tercers 

2. COOKIES DE TERCERS QUE URILITZEM EN AQUESTA WEB I QUE DEUS CONÈIXER

Aquest web, com la majoria de llocs web, inclou funcionalitats proporcionades per tercers.

També es posen a prova regularment nous dissenys o serveis de tercers per a recomanacions i informes.

Això pot modificar ocasionalment la configuració de galetes i que apareguin galetes no detallades en aquesta política. És important que sàpigues que són galetes provisionals que no sempre és possible informar i que només tenen finalitats d’estudi i valoració. En cap cas s’utilitzaran cookies que comprometin la teva privadesa.

Entre les galetes de tercers més estables estan: 

 • Les generades per serveis d’anàlisi, concretament, Google Analytics per ajudar el website a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web i millorar-ne la usabilitat, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar l’usuari.

Google Analytics, és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

L’usuari pot consultar aquí el tipus de galetes utilitzades per Google. Cookie de Google+ i Google Maps, segons el que disposa la seva pàgina sobre què tipus de cookies utilitzen

 • WordPress: barbararamos.es és usuària de la plataforma de subministrament i allotjament de blocs WordPress, propietat de l’empresa nord-americana Automattic, Inc. A aquests efectes, l’ús d’aquestes galetes pels sistemes mai estan sota control o gestió de la responsable de la web, poden canviar la seva funció en qualsevol moment, i entrar cookies noves.

Aquestes cookies tampoc no reporten al responsable d’aquesta web cap benefici. Automattic, Inc., utilitza a més altres galetes amb la finalitat d’ajudar a identificar i rastrejar els visitants dels llocs de WordPress, conèixer l’ús que fan del lloc web d’Automattic, així com les seves preferències d’accés, tal com es recull a l’apartat “Cookies” de la seva política de privadesa.

Les implicacions de privadesa estaran en funció a cada xarxa social i dependran de la configuració de privadesa que has triat en aquestes xarxes. En cap cas, ni el responsable d’aquesta web ni els anunciants no poden obtenir informació personal identificable d’aquestes cookies.

A continuació, i segons exigeix ​​l’article 22.2 de la LSSI es detallen les cookies que es poden instal·lar habitualment durant la navegació per aquest lloc web:

3. ¿PUC GESTIONAR I DESACTIVAR AQUESTAS COOKIES?

En cas de no desitjar que el lloc web no instal·li cap galeta al teu equip, hi ha la possibilitat d’adaptar el teu navegador de manera que se’t notifiqui abans que es descarregui cap galeta.
Així les coses, es pot igualment modificar la configuració del navegador de manera que rebutgi totes les galetes o únicament les galetes de tercers. També pots eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin al teu equip. Tingueu en compte que haureu d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzeu.

https://www.barbararamos.es posa a disposició dels usuaris que vulguin impedir la instal·lació de les esmentades cookies, enllaços facilitats a aquest efecte per navegadors l’ús dels quals es considera més estès:

Google Chrome?–?Internet Explorer?–?Mozilla Firefox?–?Apple Safari 

Política de Cookies a 21 de febrer de 2018.